Dörtyol İlkadım Anaokulu

Vizyon: İlkadım Anaokulu olarak vizyonumuz, iyi eğitim almış, gelecekte mutlu, başarılı, topluma yararlı, üretken insanların temelini atan örnek okul olmak.

Misyon: İlkadım Anaokulu olarak 48-72 aylık çocukların fiziksel duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak –yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi ilişkiler kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2010 İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İl Birinciliği 2012 İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması İlçe Birinciliği Resim Yarışması İlçe Birincilikleri

Saatler: 07:30 - 17:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Velilerimiz servislerini kendileri ayarlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e twining projemiz

WEB - https://ilkadim.meb.k12.tr

Adres - Numuneevler Mh. 14 Nolu Sk. No15 Dörtyol/HATAY

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Numuneevler Mh. Ekinoba evleri yanı 14 no lu sokak

Adres - Numuneevler Mh. 14 Nolu Sk. No15 Dörtyol/HATAY

Ulaşım Şehir içi ve şehirler arası dolmuşları okulumuz güzergahından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 100 km Okulumuz İlçe Merkezindedir.